Betonlook en verftechnieken

Betonlook

Betonlook of ook wel betonciré genoemd is een product die op het moment zeer trendy is. De betonlook geeft een luxe uitstraling en is geschikt voor vloer, plafond, trap en wanden. Door de hoge kwaliteit is het ook geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers, douches en zelfs voor buiten. Het product zal niet verkleuren, wel raden wij aan de badkamers en douches na 5 jaar opnieuw te laten behandelen voor waterdichtheid. Het product is naast de natuurlijke betonlook in diverse kleuren te krijgen: Metallic, Roesteffect, Koper, Messing, Brons en IJzeroxide.

Marrakech Walls

Met Marrakech Walls creëer je een echt wow-effect. Een stoere muur met de uitstaling van beton of zachte tadelakt. Marrakech Walls is een 100% natuurlijke verf die door de gekozen toepassing precies de uitstraling geeft die je wenst. Door enkel de Marrakech Walls op te zetten en licht op te schuren krijgt deze een fluweelzachte uitstraling met een subtiele kleurnuance. Door hierna de Lime Soap aan te brengen wordt de verf voller en krachtiger van kleur, een mooie tadelakt look. Om een chique hoogglans te bereiken passen we de Italian Wax toe. Dit geeft een rijke exclusieve uitstraling.

Fresco Kalkverf

Een super matte verf met een prachtige kleurnuance. Een stoer, doorleefd en toch een sierlijke uitstraling. Het geeft de ruimte net dat beetje extra sfeer. De Fresco Kalkverf is een duurzame 100% minerale muurverf. Samengesteld uit zuivere gebluste kalk en 100% natuurlijke en organische pigmenten. Hierdoor is de Fresco Kalkverf en de Marrakech Walls de favoriete keuze van mensen met allergieën. De grote hoeveelheid natuurlijke pigmenten geeft de verf een volle en krachtige uitstraling. Evenals de Marrakech Walls sluit de Fresco Kalkverf de muur niet af.

Rustica

Rustica is een rustieke muurverf die zich kenmerkt door zachte streperige kleurschakeringen of wolkeffect. Rustica geeft de muren een authentieke doorleefde uitstraling. Rustica is leverbaar in de kleuren: Monument Grey, Khaki, Slate, Putty, Pepper, Pewter, Mist, Driftwood en Olive. Rustica is een super matte krijtverf die vermengd is met een vleug marmerpoeder waardoor een zacht schaduweffect ontstaat.

Krijtverf

Schilderen met krijtverf laat de sfeer en de romantiek van het verleden herleven. De krijtverf wordt gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten en heeft een egaal matte uitwerking met een intense en krachtige kleur. De kleur is zo vol dat het lijkt alsof de muur leeft. Dit resultaat is niet haalbaar met een synthetische verf.

Door op zoek te gaan naar een mooie krijtverf ontstond onze samenwerking met ‘Painting the Past’. Hun kleurenpallet is ontstaan door impressie van kastelen, landhuizen en eeuwenoude boerderijen en bestaat uit meer dan 100 kleuren. De verf van ‘Painting the Past’ is ook te bestellen via onze webwinkel.

Verder op onze ontdekkingsreis kwamen we de mooie krijt- en kalkverven van ‘Pure & Original’ tegen. Door onze samenwerking met ‘Wonen bij Esatto’ kunnen wij ook de Marrakech Walls, Fresco Kalkverf en Classico Krijtverf leveren.

Nieuwgierig? Neem contact op met onze styliste en bekijk samen de prachtige handgeschilderde stalen van A4 formaat.