Geschiedenis

Het begon in 1959 toen mijn schoonvader op 18 jarige leeftijd op zijn bakfiets over de Amsterdamse grachten reed. Een bakfiets vol met blikken verf, kwasten en een ladder op weg naar zijn werk voor monumentenzorg. Zijn werk bestond uit het onderhouden van de mooie grachtenpanden met hals-, klok- en trapgevels, winkels en cafés voorzien van Amsterdamse krulletters op hun ramen en het restaureren van gevelstenen in hun oorspronkelijke kleur. In 1973 verhuisde hij met zijn gezin naar Nieuw-Vennep om voor grote aannemers te gaan werken. In 1990 ben ik bij hem gaan werken. Hij leerde mij het schildersvak en maakte mij enthousiast om de diploma’s: aspirant schilder, gezel schilder en bijzondere verftechnieken te gaan halen. In 1995 nam ik het schildersbedrijf over. In 2020 alweer 25 jaar trotse eigenaar. 4 jaar geleden heeft ook mijn zoon zijn passie gevonden in het bedrijf. Hij heeft zijn diploma gehaald en samen volgen wij cursussen om in te spelen op trends en nieuwe technieken.

Hoe wij werken

Vol passie en smaak zorgen wij voor een stijlvol resultaat aan uw woning, kantoor of bedrijfspand. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en indien gewenst geven wij graag advies. Zowel bij binnen- en buitenschilderwerk zorgen wij voor een zorgeloos proces. Wij beseffen wat het betekent om prettig te wonen in een sfeervol huis. Een thuis wat gezelligheid uitstraalt van wand tot kozijn, van deur tot deur, van plint tot plafond. Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk hechten wij veel waarde aan eerlijkheid, respect en heldere communicatie. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk, daarom is er tijdens de klus altijd een aanspreekpunt aanwezig. Voor, tijdens en na de klus staan wij klaar voor al uw vragen. Door reviews aan te klikken kunt u lezen wat klanten over ons zeggen.

Kies voor kwaliteit

Omdat wij constant geïnteresseerd zijn in onze opdrachtgevers en in ons vak kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde vakmensen en de juiste materialen. Wij gebruiken de natuurlijke milieuvriendelijke krijt- en kalkverven van ‘Painting the Past’ en ‘Pure & Original’ en de modernste verfproducten van ‘Sikkens’ het topmerk van ‘Akzo Nobel’. Bij een onderhoudscontract leveren wij een certificaat waarin de historie staat van het schilderwerk, dit komt altijd ten goede aan de woningwaarde wanneer u uw huis wilt verkopen. Onze offerte zijn duidelijk en vrijblijvend aan te vragen. Na aanvragen van de offerte nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op.

Hoe verloopt de klus

1. Aanvraag offerte

2. De afspraak/werk opnemen op locatie

3. Uitwerken en versturen van offerte

4. Goedkeuring

5. Planning en organisatie

6. Uitvoering klus

7. Oplevering

8. Eindfactuur