Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder voor binnenschilderwerk in uw woning? Dan zijn wij het juiste bedrijf. Al 25 jaar leveren wij uitstekende kwaliteit en daar zijn wij trots op. De kracht van het bedrijf ligt in de combinatie van vakmanschap, de juiste materialen en gevoel voor sfeer. Het binnenschilderwerk is een vak apart, het bepaalt namelijk de sfeer in je huis. Het kan een ruimte groter, kleiner, knusser en huiselijker maken. Wij weten wat kleur in je huis doet en kijken dan ook naar de ruimte, lichtinval, kleurvakken en zijn wij op de hoogte van de huidige trends. Zo komen wij tot een stijlvol resultaat dat past bij uw smaak. Wij werken met krijt- en kalkverven van ‘Painting the Past’ en ‘Pure & Original’. Kalkverf bestaat voor 100% uit mineralen. Krijtverf wordt gekleurd met 100% natuurlijke pigmenten. Beide zijn professionele muurverf op waterbasis, reukarm en een zo laag mogelijk belasting voor het milieu. Door de natuurlijke pigmenten en de fluweelachtige poederstructuur heeft krijtverf een egaal matte uitwerking met een intense en krachtige kleur. Hierdoor lijkt het alsof de muur leeft. Je kan het vergelijken met een wollen trui en een synthetische trui. Bij de wollen trui zijn de kleuren voller en de kwaliteit is beter dit geldt ook bij verf. Voor het openen van de eerste verfblik wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor optimale bescherming van uw eigendommen. Wij reageren binnen 24 uur op uw aanvraag, maken een afspraak en komen langs op locatie. Na uw wensen te hebben besproken zullen wij een duidelijke offerte met de benodigde werkzaamheden uitbrengen.

Styling en kleuradvies

Het kiezen van kleuren is niet altijd makkelijk. Hoe creëer je een huis waar je ontspant en je je thuis voelt? Met welke combinatie van kleuren komt een ruimte tot zijn recht? Welke kleur past bij de vloer? En wat zullen wij met die muur doen? Dit zijn vragen die we samen makkelijk kunnen beantwoorden. Binnen ons bedrijf is het mogelijk gebruik te maken van onze styliste. Zij kan u helpen met een keuze te maken van een behang, een speciale verftechniek en de kleuren op de muren, kozijnen, deuren en plafonds. Er is keuze uit meer dan 100 kleuren die we kunnen laten zien op handgeschilderde stalen van A4 formaat.

U verwacht het allerbeste. Wij willen dat graag leveren. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze pagina’s: styling en kleuradvies, betonlook en verftechnieken en onze projecten in de portfolio.