Onderhoudscontract voor schilderwerk

Overweegt u een onderhoudscontract af te sluiten voor uw woning. Dan maakt u een juiste keus. Het houtwerk van uw woning heeft veel te verduren, denk hierbij aan de weersomstandigheden: regen, wind, kou en niet te vergeten de zon. Het is daarom belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw woning. Wij als schildersbedrijf bieden u die mogelijkheid aan. Wij maken een onderhoudsplan voor schilderwerk op maat. Een plan die aansluit op uw woning en uw wensen. Wij starten met een volledige onderhoudsbeurt en vanuit hieruit plannen wij verder. Wij spreken af wanneer we weer langskomen om tussentijds te controleren, repareren en bijwerken van het schilderwerk. Wij kunnen hierin ook kleine reparaties aan houtrot, stucwerk, timmerwerk en glas meenemen. Alles vanuit een duidelijk schema. Het onderhoudscontract voor het schilderwerk leveren wij in samenwerking met ‘Sikkens’ het topmerk van ‘Akzo Nobel’. Wij werken uitsluitend met de nieuwste en beste producten. Zo garanderen wij de allerbeste kwaliteit voor een perfect resultaat. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat wij alle werkzaamheden voor u bijhouden. Als u het wenst kunnen wij een rapport met certificaat voor u opmaken.

Rapport met certificaat

Wanneer u uw woning gaat verkopen dan zal het schilderwerk een van de belangrijkste onderdelen zijn waar naar gekeken wordt bij een bezichtiging. Met het rapport heeft de koper inzicht in de goede staat van het onderhoud. Dit zal ten goede komen van de meerwaarde van uw woning.

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander wat het betekent om prettig te wonen. Een plek om thuis te komen. Een huis waar je geen zorgen over hoeft te maken betreft het onderhoud. Een huis wat straalt en meteen opvalt als je de straat in rijdt.

Een onderhoudscontract voor schilderwerk kan ook aan bedrijven en VvE geleverd worden.

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.